Skip to main content

Näin ostat kausikortin

Uuden kausikortin ostaminen

 

1. Rekisteröidy

Osta paikkasi HC TPS:n kaikkiin kotiotteluihin rekisteröitymällä HC TPS lippukauppaan. Sen teet klikkaamalla LUO KÄYTTÄJÄTUNNUS sivun oikeassa yläreunassa.

2. Kausikortin ostaminen

Kun olet kirjautunut lippukauppaan niin siirry sivun ylävalikosta KAUSIKORTIT kohtaan. Tällä sivulla sinulla on valittavana vapaana olevat istumapaikat klikattavasta pohjakartasta. Kartta löytyy alempana sivulla. Valitse paikka ja hinta. Jatka painamalla kartan alla olevaa LISÄÄ KORIIN painiketta.

3. Siirry kassalle
Seuraavalla sivulla näet tarkempaa tietoa valituista paikoista. Tarkista tiedot ja paina oikeassa alareunassa olevaa SIIRRY KASSALLE painiketta.

4.Toimitustapa

Muovikortti
Kausikortin ulkoasu uudistuu ja  uusi kortti toimitetaan sinulle ennen kauden alkua. Tarkista, että toimitusosoitteesi on oikein. Voit vielä tässä vaihteessa vaihtaa osoitteesi. Kun toimitustapa on valittu, niin siirry maksamaan. Tämän teet painamalla oikeassa alareunassa olevaa MAKSA painiketta.

5. Maksa kausikorttisi
Kausikortin voit maksaa joko luottokortilla tai verkkomaksupainikkeella. Jos maksat kortilla, niin kirjoita korttisi tiedot. Verkkomaksun valitset valikosta. 

6. Ehdot
Sinun pitää vielä hyväksyä kaupan ehdot. Tämän teet ruksaamalla kohdan. Jos hyväksyt ehdot vahvistat tilauksen oikeassa alareunassa olevalla painikkeella.

7. Vahvistus
Kun maksu on hyväksytty on tilauksesi valmis. Näet vahvistussivun ja saat myös vahvistuksen sähköpostiosoitteeseesi.